Art & Kulturë

“Java e Bibliotekës në Kosovë” hap edicionin e 17-të

Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani”, hapi sot edicionin e 17-të të veprimtarisë kulturore “Java e Bibliotekës në Kosovë”.

Ky aktivitet që do të mbahet në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës do të zgjasë deri më 14 prill 2019.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).