Art & Kulturë

Netflix dokumentar për Beyonce

Netflix mund të sjellë një dokumentar për Beyonce. Në një postim Netflix shkroi thjesht ”Homecoming” me shkronja greke. Projekti do të publikohet më 17 prill.

Këngëtarja ka një koleksion mode të quajtur “Homecoming”, dhe gërmat janë të shkruara me shkronja greke, njësoj si në postimin e Netflix.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).