Art & Kulturë

“Jam njeri i mirë” nga Emmanuel Finkiel sot në Kinema Imperial

“Jam njeri i mirë”, një dramë e realizuar nga Emmanuel Finkiel 2015, 1:51min, në frëngjisht me titra në shqip. Shfaqja e filmit realizohet nga Aleanca Franceze e Tiranës dhe Instituti Francez.

Vendi do të ketë tanimë një çmim simbolik prej 200 lekësh.

Rezervoni biletën tuaj pranë kinema Agimit në numrin: 042235664. Mos harroni sot në orën 17:30 në Kinema Imperial-Agimi.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).