Art & Kulturë

Ja kur hapet ekspozita e Mimoza Studenicës

Të martën me 15 tetor në Prishtinë do të hapet ekspozita “Gruaja” e Mimoza Studenicës.

Ekspozita do të hapet në ora 19:00 në Shtëpinë e Evropës – Europe House.

Në pikturat e saj janë të shfaqur artistët me famë botërore, si Marilyn Monroe, Mick Jagger, David Bowie, Bob Marley, The Beatles, si dhe shumë karaktere të ndryshme.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).