Art & Kulturë

Investojmë për Femijet: Sigurojmë të Ardhmen

Në prag të 1 Qershorit – Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve – ju ftojmë në aktivitetin: Investojmë për fëmijët! Sigurojmë të ardhmen!

Për të shënuar së bashku miratimin e Ligjit te ri për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Femijëve, si dhe Axhenden 2020 per Femijet.
Njekohesishtm, për të promovuar modelet pozitive të profesionistëve që punojnë në mbrojtje të fëmijëve, në praninë e Kryetarit të Bashkisë Tiranë, Z. Erion Veliaj, do të jepen çmimet ‘’Punonjësi” dhe “Organizata” e Vitit për Mbrojtjen e Fëmijëve.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).