Art & Kulturë

Humor me shkollë të mesme – Teatri i Estradës Shkodër

Teatri i estradës Shkodër paraqet:
“Humor me shkollë të mesme”

Në datat 1, 2, 3, 4 Nëntor, në orën 18:00, në Teatrin “Migjeni”
Biletat i gjeni pranë sportelit të teatrit, paradreke: ora 9-13, mbasdreke: 16-18.
Çmimi i biletave është 500 lekë për në plate dhe amfiteater dhe 300 lekë në galeri.
Mirë se të vini!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).