Art & Kulturë

Hapja e ekspozitës “Prova” të Adrian Pacit

Galeria Kombëtare e Arteve ka kënaqësinë t’ju ftojë ditën e premte 20 shtator, ora 20:00, në hapjen e ekspozitës personale “Prova” të Adrian Pacit, kuruar nga Adam Budak.
“Prova” do të qëndrojë e hapur për publikun deri më datë 1 dhjetor 2019.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).