Art & Kulturë

Hapja e ekspozitës “Manipulim” më 3 gusht

Fotografitë e retushuara të arkivës së Marubit do të jenë në qendër të një ekspozite e cila tenton të nxjerrë në pah për herë të parë, fotografitë e manipuluara e për t’i ballafaquar ato me të vërtetën që dëshmojnë negativët origjinalë të paprekur.

Kjo ekspozitë vjen e kuruar nga Luçjan Bedeni, drejtor i Muzeut Marubi.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).