Art & Kulturë

Gumball 3000, tashmë është këtu

10 vjet më pas “Gumball 3000” rikthehet në Tiranë. Një nga envetet më të rëndësishëm të garave me makina nëpër botë, do të kalojë edhe në Tiranë.

Janë vetë organizatorët e kësaj gare “rally” që kanë njoftuar se më datë 5 Korrik, automjetet më luksoze të botës do të parkojnë në sheshin “Nënë Tereza”. Bashkë me të edhe disa nga personat VIP, më në zë në botë.

Herën e parë dhe të vetme që “Gumball 3000” kaloi në Tiranë ishte viti 2007, ku automjetet më luksoze dhe disa nga personazhet më të njohur në botë mbërritën në kryeqytetin e shqiptarëve. Mes tyre kishte edhe emra si X-Zibit, aktorët Haydan Christensen dhe Mike Figgis etj. Më 5 korrik, tek Sheshi Nënë Tereza.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).