Art & Kulturë

Gumball 3000, tashmë është këtu

10 vjet më pas “Gumball 3000” rikthehet në Tiranë. Një nga envetet më të rëndësishëm të garave me makina nëpër botë, do të kalojë edhe në Tiranë. Janë vetë organizatorët e kësaj gare “rally” që kanë njoftuar se më datë 5 Korrik, automjetet më luksoze të botës do të parkojnë në sheshin “Nënë Tereza”. Bashkë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).