Art & Kulturë

Gjon Mili Jazz & blues festival

Jeta është si jazzi,është më mirë kur improvizon🎷

Jeni gati për të kërcyer dhe argëtuar nën ritmet e muzikës Jazz&Blues ?🕺 🎉

📌 Save the date
Vjen në Tiranë “Gjon Mili, Jazz&Blues Festival” në datat 12-13-14 Korrik dhe në Korçë 15-16 Korrik.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).