Art & Kulturë

Java e filmit grek 11-13 korrik

Java e Filmit Grek në COD

Në datat 11-13 korrik 2022 do të zhvillohet Java e Filmit Grek në COD, organizuar në bashkëpunim me Ambasadën e Greqisë në Shqipëri.

Filmat e përzgjedhur nga ambasada greke kanë qënë pjesë e Festivalit të Filmit Grek dhe shumë festivaleve ndërkombëtare gjatë viteve 2021-2022.

-Apples, 11 korrik 2022
-Tailor, 12 korrik 2022
-The Enigma of Keros, 13 korrik 2022

11-13 korrik 2022, ora 20:00, Lulishtja e Kryeministrisë

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).