Art & Kulturë

Zonja e Madhe e Teatrit, Yllka Mujo dhe mbizotëruesja Ermira Hysaj

Zonja e Madhe e Teatrit, Yllka Mujo dhe mbizotëruesja Ermira Hysaj, 🎭”Mes Çarçafëve”
📍 Peshkopi.
1️⃣4️⃣ Korrik.
⏰ 1️⃣9️⃣ : 0️⃣0️⃣
Pallati kulturës “Haki Stërmilli” Dibër.
Për rezervime 📲 0694820625

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).