Art & Kulturë

Gjej sa njerëz ka në këtë foto!

Hajde një kuic të shpejtë. Mundohuni të gjeni numrin e saktë të personave që ka në këtë foto.

Nëse nuk i gjetët vetë ja po jua japim ne përgjigjen e saktë.

Janë 7. Në qendër të imazhit është një grua e mbështetur në pemë. Në të dy anët e saj janë dy fytyra që duken të zbehta dhe brenda fytyrës në të majtë të imazhit ndodhet një çift.

Nën këmbët e gruas mbështetur në pemë ndodhet një burrë i moshuar i kthyer me shpinë. Dhe imazhi i fundit është krijuar nga tërësia e imazheve të tjera në figurë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).