Art & Kulturë

Galeria e Artit Tiranë mbyll vitin me ekspozitën “Tirana Dhjetor 21”

22 Dhjetor 2021, 18:00, Galeria e Artit Tiranë

Për të kremtuar tre muaj pranë publikut dhe fundin e vitit, Galeria e Artit Tiranë organizon ekspozitën “Tirana Dhjetor 2021” e cila çelet pasditen e 22 dhjetorit.

Ekspozita prezanton një përzgjedhje veprash në pikturë, vizatim, qeramikë dhe skulpturë të cilat vijnë në mediume të ndryshme. Emra të njohur artistësh shqiptarë me një profil ndërkombëtar dhe artistë të rinj janë pjesë e kësaj ekspozite.

Me rastin e çeljes së ekspozitës, Galeria e Artit Tiranë organizon edhe festën “Nutcracker Christmas”

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).