Art & Kulturë

Fustane si të sapo dalë nga përrallat, stilistja kosovare prezanton koleksionin e saj të ri

“Love your color” është koleksioni më i ri i fustaneve nga stilistja kosovare Vjollca Llapashtica, e cila arrin që të mrekullojë gjithmonë audiencën me krijimet e saj.

https://www.instagram.com/p/Bg–TYBl1Ry/?hl=en&taken-by=vjollca_llapashtica

Kjo linjë veshjesh e përbërë nga 40 modele, vjen për sezonin pranverë- verë 2018, duke tejçuar mesazhe gëzimi, optimizmi dhe gjallërie.

https://www.instagram.com/p/BhL7iAPlGtp/?hl=en&taken-by=vjollca_llapashtica

Fustanet janë krijuar nga material të ndryshme, siç janë sedefe me dizanje të shumëllojshme, tantella me perla e gurë Swarovski, fustane të kombinuara me plish, tafte me dizenjo të luleve të shtypura në të, etj.

https://www.instagram.com/p/BhKHjEyFKbv/?hl=en&taken-by=vjollca_llapashtica

https://www.instagram.com/p/Bg9JVzblQ5F/?hl=en&taken-by=vjollca_llapashtica

Mund të shikoni mëposhtë këto krijime madhështore.

https://www.instagram.com/p/BhJPzbiltv1/?hl=en&taken-by=vjollca_llapashtica

https://www.instagram.com/p/BhHbze9lAdj/?hl=en&taken-by=vjollca_llapashtica

https://www.instagram.com/p/BhEpjDclAeh/?hl=en&taken-by=vjollca_llapashtica

https://www.instagram.com/p/BhEG8p6lWTU/?hl=en&taken-by=vjollca_llapashtica

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).