Art & Kulturë

FOTO/ Udhëtoi që nga Anglia me makinën e vitit 1947, shqiptari mbërrin në Tiranë

Gent Jakupi është shqiptari, i cili së bashku me menaxherin e firmës së tij në Angli, Rob Gerrish, kanë mbërritur në Tiranë pasi kanë përshkruar 2600 kilometra me një automjet të vjetër ushtarak rus, ZIL.

Ata janë nisur që më 5 janar nga qyteti i Bristol në Angli dhe kanë pasur destinacionin përfundimtar Tiranën, në të cilën kanë mbërritur ditën e djeshme.

Megjithatë, ata nuk do e marrin makinën mbrapsht në Angli. Në rrugën e kthimit Genti dhe Rob do të udhëtojnë me avion dhe automjetin do ta lënë këtu, ku mund të shërbejë për filma e tv.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).