Art & Kulturë

FOTO/ Daily Mail: “Fëmijët e pasur të Shqipërisë: Vaska plot me para dhe makina luksoze”

Prestigjozia britanike “Daily Mail”, ka shkruar së fundmi një artikull mbi fëmijët e pasur të Shqipërisë, duke vendosur theksin tek jeta e tyre luksoze.

Shumica e njerëzve fillojnë të kursejnë para gjatë muajit janar pasi kanë harxhuar për natën ndërrimin e viteve, por ky nuk është rasti i të rinjve të pasur të Shqipërisë”-, shkruan gazeta britanike.

Sipas Daily Mail, jeta e pasanikëve të vegjël shqiptar, shfaqet më së miri në profilin “Rich Kids of Albania” në Instagram, ku mbizotërojnë fotot me makina të shtrenjta dhe kuti plot me para.

Para e hedhur lumë”, kjo është kryefjala mbizotëruese e jetës mondane të këtyre të rinjve.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).