Art & Kulturë

FOTO/ Lançohet koleksioni më i ri i fustaneve nga stilistja kosovare

Stilistja kosovare Vjollca Llapashtica, me rastin e 7 vjetorit të krijimit të markës së saj, ka prodhuar një koleksion prej 7 fustanesh madhështor.

Secili prej fustaneve është dizenjuar në mënyrë unike, me materiale të ardhura prej Italisë e Francës, ku ngjyrat mbizotëruese janë ari, argjendi, qumështi dhe e zeza.

Vjollca është shprehur se ky koleksion i saji është mjaft i veçantë dhe i punuar nga ajo vet me shumë përkujdesje.

Jo vetëm në rajon, por edhe në Evropë e më tej, besoj se askush deri më sot kësi lloj koleksioni nuk ka krijuar deri më tani”-, është shprehur ajo.

7 fustane – Ky numër lidhet me moshën e vajzës së saj, si edhe me ditëlindjen e shtatë të krijimit të ateliesë së saj.


Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).