Art & Kulturë

Fjalë, formë dhe kujtesë

Fjalë, formë dhe kujtesë – Drejt Fjalorit të Arkitekturës Tradicionale në Gjirokastër

Takimi i parë mbi projektin ‘Fjalori i Arkitekturës Tradicionale në Gjirokastër’.
Diskutim i hapur mbi fuqinë që fjala ka në Arkitekturë e në kujtesën kolektive.
Nisja e fushatës së fondeve për fjalorin.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).