Art & Kulturë

Sophia Loren, kontesha e Hong Kong-ut

Perëndeshat e kinemasë italiane
CineClub i Institutit – Takime në Bibliotekë

Kontesha e Hong Kong-ut
Një film i Charlie Chaplin. Me Sydney Chaplin, Sophia Loren, Marlon Brando, Tippi Hedren, Geraldine Chaplin.
Komedi, 108’, USA 1967, Audio në Anglisht – Titra në Italisht

Në një anije miliarderësh, një diplomat i pasur amerikan njeh një emigrante ruse interesante dhe ekstroverse. Gruaja e vë atë në një krizë ideologjike dhe sentimentale. Ai për pak do të dëshironte të mbate si atë dhe karrierën e tij, por pastaj përfundon duke i thënë lamtumirë jetës publike dhe flirton me konteshën e bukur. Filmi i fundit i Chaplin.
Në dispozicion për çdo kërkesë të mundshme

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).