Art & Kulturë

Të gjithë për Yoga me Klodian Muratin të premten! Te Liqeni dhe falas

HATHA YOGA tek fushat e Liqenit Artificial ditën e premte, mos harroni. Yogisti më i mirë dhe më profesionist në Shqipëri Klodian Murati, organizon Eventin më fantastik, magjik dhe të pa harruar i cili do të ndryshojë jetën tuaj. Prej 10 vitesh në fushën e Yogas, Klodi do të jetë te Liqeni për 3 orë, duke mësuar Yoga FALAS dhe për të kaluar një ditë ndryshe dhe të paharrueshme.

HATHA Yoga është një formë meditimi dhe aktiviteti fizik, që ju ndihmon në rritjen e elasticitetit të trupit, përmirësimit të frymëmarrjes, minimizon stresin dhe ndikon pozitivisht në shëndetin në përgjithësi (fizik & mendor).

Mos harroni më 21 qershor në orën 18:00 tek Liqeni i Tiranës, Fusha e re e futbollit.

Për t’u regjistruar kliko në këtë link: https://marketing.topmarketing.al/yoga-event/

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).