Art & Kulturë

Finalja e konkursit të këngës franceze nesër tek Teatri Eksperimental. Ja çfarë merr fituesi

Ditën e nesërme më datë 30 mars në orën 14:00 tek Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”, Salla Goethe do të jetë finalja e konkursit të këngës franceze.

Takimi në Teatrin Eksperimental të Tiranës do të jetë për të marrë pjesë në finalen e madhe të edicionit të 3-të të konkursit të këngës franceze.

Kandidatët janë përzgjedhur më parë nga Aleancat Franceze të Elbasanit, Durrësit, Korçës, Shkodrës dhe Tiranës. Më i/e miri/a do të fitojë një udhëtim në Francë.

Organizuar nga, Rrjeti i Aleancave franceze në Shqipëri, Ambasada e Francës

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).