Art & Kulturë

Filmi ”Rënia e Spartës” nga Tristan Dubois

Steeve nis vitin e fundit të gjimnazit. I pasionuar pas leximit dhe i vetmuar, ai mbyllet shpesh në librat e tij për t’i shpëtuar realitetit të mërzitshëm. Por, një ditë, në orën e edukimit fizik, ai ia del të realizojë një ushtrim të vështirë dhe të tërheq vëmendjen e vajzës më të bukur të shkollës. Kjo gjë e shqetëson Giroux, bishën e ekipit të futbollit : Spartanët.

Në frëngjisht me titra në anglisht – Organizuar nga : Ambasada e Kanadasë, Delegacioni i Québec në Romë

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).