Art & Kulturë

Filmi “Internimi” vjen në kinematë e Tiranës nga 20 janari

20 Janar, Kinematë e Tiranës

“Internimi,” një film me skenar dhe regji nga Kast Hasa, do të shfaqet në kinematë e Tiranës duke nisur nga data 20 janar.

Ngjarjet rrotullohet rreth tre gjeneratave të një familjeje shqiptare gjatë regjimit komunist. Kur një mik i familjes i sapo riatdhesuar nga Amerika arrestohet për spiunazh, gjithçka shkatërrohet për familjen protagoniste.

Në role kryesore: Klodian Hoxha, Krist Baçi, Enxhi Cuku.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).