Art & Kulturë

Film për ditët e fundit të jetës së Marilyn Monroes

Gjashtë muajt e fundit të jetës së Marilyn Monroes do të shfaqen në një seri të re të shtëpisë të prodhimit “BBC Studio”, e cila gjë do të zbardh ndër të tjerash edhe marrëdhënien me presidentin amerikan, John F. Kennedy.

Marilyn Monroe vdiq në vitin 1962 në moshën 36-vjeçare, si shkak i vdekjes thuhet është mbidoza me pilula gjumi. Ndërkohë, vdekja e saj shkaktoi shumë polemika dhe spekulime.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).