Art & Kulturë

Schwarzenegger vjen me “Terminatorin” e ri

Tridhjetë e pesë vjet pas “Terminator”, Arnold Schwarzenegger u bashkua me Linda Hamilton, e cila luajti rolin e Sarah Connor për të paraqitur pjesën e gjashtë të ekskluzivitetit “Terminator: Dark Fate” ku ata të dy luajnë.

“Jam shumë i lumtur t’i takoj të gjithë, Jim (James) Cameron dhe Linda Hamilton, i gjithë ekipi është sërish së bashku”, tha ylli 71-vjeçar

“Terminator: Dark Fate”, që del në nëntor 2019, është konsideruar nga profesionistët si një nga ngjarjet kryesore të vitit.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).