Art & Kulturë

Festivali “Të gjithë librat janë të rëndësishëm”

Nga data 16 Mars e deri më 18 Mars tek Muzeu Historik Kombëtar do të zhvillohet Festivali për fëmijë e të rinj.

Lexuesit e së ardhmes. “Të gjithë librat janë të rëndësishëm” do të titullohet festivali, dhe ceremonia e hapjes do të bëhet në orën 10:00 më 16 mars.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).