Art & Kulturë

Festa ‘Tourist Jungle’ në Bunker 1944

Tourist Jungle – E hëna në Bunker1944 Lounge është festë pasi të hënën jemi vendi ku të gjithë ata të cilët vizitojnë Tiranën mblidhen në Bunker. Të hënën në mbrëmje mirëpresim dy grupe të dyja me destinations Tiranën. Njëri është nisur nga Kroacia e tjetri nga Athina. Argëtohemi se bashku me kokteile, muhabet e muzikë.

Sot dhe nesër, mos e humbisni. Ju presim nga ora 20:30 deri në 01:00.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).