Art & Kulturë

‘Armiku i popullit’, premierë në Teatrin ‘Bekim Fehmiu’ Prizren

Shfaqja vihet në skenë në regjinë e Fatos Berishës, ndërsa kasta e aktorëve është e tërë trupa e teatrit të Prizrenit me disa aktorë mysafirë.

Në shfaqje luajnë: Shpëtim Selmani, Xhevdet Doda, Afrim Kasapolli, Afrim Muçaj, Alban Çela, Alban Krasniqi, Zanë Duraku, Hajat Toçilla, Alban Morina, Edona Sopaj, Rifat Smani, Ernest Malazogu, Fetah Paçarizi, Atdhe Kasapolli, Zgjim Baraliu dhe Abdulla Zogaj. Asistent regjie: Kaltrim Balaj, kostumet Samka Ferri, skenografia Petrit Bakalli, përpunimi i korit Trimor Dhomi, mjeshtër ndriçimi Skender Latifi, përkthimi Lekë Berisha ndërsa udhëheqës i projektit: Fetah Paçarizi.
Reprizat e para do të jenë me 6 dhe 8 korrik, në orën 20:00.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).