Art & Kulturë

Festa e Birrës në Korçë

Festa më e madhe verore ju pret në Korçë nga datat 8-12 Gusht💃🤣🤣🤩 Festa e Birrës, 5 netë 💥💥💥në dy pole të qytetit, tek Pazari i Vjetër #BeerBazzar dhe Show i madh në hyrje te stadiumit “Skënderbeu”👩‍🎤👨‍🎤
Atje ku pi birrë dhe dëgjon muzikë të mirë CHECK IN Korça.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).