Art & Kulturë

Festa e Akullores së shpejti në…

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit në bashkëpunim me shoqatën ODA, shoqatën Penta dhe Publicita.shpk organizon festën e Akullores.

“Ju presim te shijojme se bashku akulloret e Durresit, dhe gjithe shijet e saj te prodhuar nga artizanet nen tingujt e muzikes mbremjen e bukur te 20 Gushtit ne qytetin e Durresit”, shkruhet në faqen e ministrisë së Turismit.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).