Art & Kulturë

Fenomeni i rrallë që do ndodhë nesër me hënën!

Quhet “hëna e borës” dhe do të dalë më 19 shkurt. Do jetë hëna më e madhe dhe më e ndritur për vitin 2019.

Kjo është e dyta nga tre super hënat që do ndriçojnë qiellin këtë vit, duke ndjekur Super Blood ëolf Moon që ndodhi më 21 janar dhe i paraprin asaj që do vijë më 21 mars.

Shfaqja spektakolare e hënës njihet si “hëna e borës” sepse do dalë gjatë një periudhë që do bjerë shumë borë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).