Art & Kulturë

“Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” premierë në kinematë e vendit

14 Prill, 20:00, Cineplexx TEG, Cineplexx QTU, Kinema Millenium

Më 14 prill, në Cineplexx TEG, Cineplexx QTU dhe Kinema Millenium do të shaqet për herë të parë filmi i tretë i triologjisë Fantastic Beasts, “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).