Art & Kulturë

Klubi i librit Kadare: Bisedë me Agim Bacin mbi romanin “Prilli i Thyer”

21 Prill, 18:00, Shtëpia Studio Kadare

Më 21 Prill do të mbahet takimi i tetë i Klubit të librit Kadare ku do të diskutohet romani “Prilli i Thyer”. I ftuar special do të jetë Agim Baci, kritik, gazetar dhe autor i disa librave me ese.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).