Art & Kulturë

Komedia “Kur ikën macja” shfaqet në Kamëz dhe Krujë

13 Prill, 17:00, Kinoteatri i Krujës

14 Prill, 17:00, Kinoteatri i Kamzës

Sot (13 prill 2022), në orën 17:00, komedia “Kur ikën macja” do të shfaqet në kinoteatrin e Krujës. Ndërsa më 14 prill, po në 17:00, në kinoteatrin e Kamzës.

Përktheu: Artur Lena

Regjisor: Kiço Londo

Në role: Vin Bejleri, Andia Xhunga, Romir Zalla, Albana Koçaj, Ina Kollçaku, Rexhina Ibro

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).