Art & Kulturë

Eurovizion Son po bëhet gati! Biletat tani janë në shitje me këtë çmim

Sot në orën 19:00 do të dalin në shitje biletat e para për Festivalin Evropian të Këngës – Eurovizion 2019.

Bileta më e lirë për në Eurovizion është 72 euro, ndërsa më e shtrenjta shkon deri në 500 euro.

Expo Tel Aviv është hapësira ku mbahet festivali këtë vit, në Izrael, në 14,16 dhe 18 maj, kjo e fundit edhe finalja e madhe e këtij viti, i cili po përshkohet nga disa zhvillime dramatike si largimi i Ukrainës për shkak të problemeve politike me Rusinë.

Shqipëria këtë vit në Eurovizion përfaqësohet me Jonida Maliqin.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).