Art & Kulturë

Artpolis, mbrëmje poetike për fuqizimin e grave

Artpolis (Qendra për Art dhe Komunitet) me datë 6 mars organizon mbrëmjen e poezisë “Poezi për Fuqi – çdo ditë është 8 mars”. Aktivistët, artistët dhe qytetarët janë të ftuar për  për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Grave këtë vit përmes leximit për fuqinë e grave dhe fuqizimin e tyre.

Ngjarja do të mbahet në librarinë Dukagjini në Prishtinë/Sheshi Nëna Terezë prej orës 19:00.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).