Art & Kulturë

Është koha të ndryshoni kuzhinën tuaj me dizenjot më të reja të 2018

Me ardhjen e një viti të ri, vjen edhe koha për ndryshime në shtëpinë tuaj. 2018 sjell inovacione të reja dhe arkitektë të njohur kanë listuar 5 llojet e trendeve të kuzhinave që do të mbizotërojnë në vitin e ri.

Ato përfshijnë mobilje shumëngjyrëshe, që i japin shtëpisë dhe kuzhinës tuaj një pamje më moderne.

  1. Kundrabufe ngjyrë blu dhe jeshile

  2. Vjollca është cilësuar si ngjyra që do të dominojë në 2018, ndaj pse mos ta lyeni gjithë kuzhinën tuaj violet?
  3. Ngjyra të forta të zëna tek pllakat e kuzhinës
  4. Kombinimi i ngjyrave me njëra – tjetrën është “IN” këtë vit që vjen

  5. Përdorimi i mermerit me një kontrast të lartë në ngjyrë

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).