Art & Kulturë

Nis raundi i rradhës në “Graphic Design”- 10 JANAR

GRAPHIC DESIGN – 10 JANAR 2019 ! Ky program profesional ka për qëllim të krijoj profilin e një eksperti të dizajnit me formim më të gjerë, teorik e praktik, i cili të “kujdeset” jo vetëm për anën funksionale të objekte apo veprave të krijuara, por edhe atë estetike në fushën e dizajnit grafik, industrial, fashion, […]

FOTO/ Përgatituni të hyni në një botë ylberësh dhe njëbrirëshish në këtë shtëpi!

Amina Muscciolo është një amerikane, e cila e ka shndërruar apartamentin e saj në Los Angeles në një shtëpi shumëngjyrëshe, ku mbizotëron ngjyra rozë dhe njëbrirëshat prej pellushi! Ajo e quan shtëpinë e saj “Cloudland” (Vendi i reve). Për ta realizuar këtë shtëpi ëndrrash, Aminës dhe burrit të saj i është dashur një muaj që […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).