Art & Kulturë

“Eni në ndjekje të ëndrrave”, teatër për fëmijët tuaj

Kjo është historia prekse dhe me plot dashuri e jetës, e vajzës së vogël jetime, Enit, një vepër e cila është bazuar në personazhin e krijuar nga shkrimtari Harold Gray.

E shtypur nën tiraninë e Znj. Heningen, ëndrra e Enit është të gjej prindërit e saj. Kur i pasuri më i madh në rruzullin tokësor kërkon ta adoptojë Enin, një sërë aventurash të bukura dhe domethënëse nisin për të.

Ky muzikal do t’ju shpjerë në një rrugëtim emocional, plot ngjyra jete dhe shpresë, shoqëruar me melodi të këndshme.

Ajo do të shfaqet në Teatrin Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” të shtunën më 9 dhjetor, ora 10:30 – 11:30.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).