Art & Kulturë

Endrra e Një Nate Vere

𝗘𝗡𝗗𝗥𝗥𝗔 𝗘 𝗡𝗝𝗘 𝗡𝗔𝗧𝗘 𝗩𝗘𝗥𝗘 | 𝗦𝗛𝗘𝗞𝗦𝗣𝗜𝗥
Regjisore | 𝗗𝗿𝗶𝗮𝗱𝗮 𝗗𝗲𝗿𝘃𝗶𝘀𝗵𝗶 🎭

Premierë, 21 Qershor
Amfiteatri Antik Durrës

Në role:
ALESIA XHEMALAJ | ADELINA MUÇA | JAHO GUMA | AMOS ZAHARIA | ROMIR ZALLA | ANDIA XHUNGA | MIMOZA MARJANAKU | GENTIAN ZENELAJ | SUELA BAKO | XHEJNI FAMA | MARSEL RUPI | GJERGJ DOÇI | MARVIN TAFAJ

Imazhi dhe promocioni Daniel Dervishi

𝘙𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘪𝘮𝘪 𝘴𝘬𝘦𝘯𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘪𝘬 | 𝘌𝘳𝘵𝘪 𝘉𝘦𝘫𝘥𝘰
𝘙𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘪𝘮𝘪 𝘪 𝘬𝘰𝘴𝘵𝘶𝘮𝘦𝘷𝘦 | 𝘓𝘪𝘳𝘢 𝘡𝘢𝘩𝘪𝘳𝘪 & 𝘔𝘢𝘳𝘪𝘢𝘯𝘢 𝘗𝘳𝘪𝘧𝘵𝘶𝘭𝘪
𝘎𝘳𝘪𝘮𝘪 | 𝘈𝘥𝘦𝘭𝘪𝘯𝘢 𝘎𝘫𝘰𝘫𝘥𝘦𝘴𝘩𝘪

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).