Art & Kulturë

Open Air Tirana – Java IV

Java IV e Open Air Tirana sjell çdo ditë të javës tituj ikonë kinematografie.

👉E Hënë “The Vow”
👉E Martë “Screen Bites”
👉E Mërkurë “Rruga për në El Dorado”
👉E Enjte “The Ugly Truth”
👉E Premte “Due Date”
👉E Shtunë “Girls Trip”
👉E Dielë “Mbreti Luan”

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).