Art & Kulturë

Klubi i Librit Arratisje – “Padurimi i Zemres” nga Stefan Cvajg

Vijojmë takimet e klubit të librit “Arratisje” në Shkodër, me një libër nga kolosi i letërsisë botërore Stefan Cvajg. Për takimin e radhës kemi zgjedhur romanin “Padurimi i zemrës”.
Nëse ke dëshirë të bëhesh pjesë e këtij takimi, sëbashku do mblidhemi me datë 25 Qershor, ora 10:00.
Organizata rinore “Përpjekje”, për të mbështetur këtë nisëm, vazhdon të kontribuojë me 3 kopje dhuratë për anëtarët e Klubit!
Ndaj, zër një vend dhe bëhu pjesë e një formati që ofron energji pozitive dhe motivim!
Hajde dhe zbulojmë sëbashku perspektivat e ndryshme që na ofron ky libër!
Shihemi!
@arratisje.al

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).