Art & Kulturë

Ekspozoni biznesin tuaj në panairin ndërkombëtar “Tekno Hotel Expo”

 

“Tekno Hotel Expo” është një panair ndërkombëtar profesional, i cili ju ndihmon që të ekspozoni biznesin tuaj në një mjedis të përbërë nga biznese e njerëz të interesuar për të zgjeruar aktivitetin tuaj, duke lidhur marrëveshje të reja, etj.

Ky panair fokusohet në ekspozimin e pajisjeve profesionale për hotele, restorante, bare, kafe, pasticeri, furra buke etj. Panairi i dedikohet fushës së akomodimit dhe shërbimit në Shqipëri.

Ai do të mbahet tek Pallati i Kongreseve më datat 23-25 shkurt, në orarin 09:00-20:00.
Regjistrohuni për të qenë pjesë e tij, Vendet janë të limituara!
Sektoret e ekspozuesve :
· Mobilim Hoteli (dyer, tenda)
· Pajisje Profesionale për Restorante ( Uniforma pune)
· Pajisjet e Tavolinës
· Pajisje për Bar, Pasticeri, Furra Buke dhe Akullore
· Sistemet për Hoteleri dhe Restorante (sisteme të sigurisë, sistemin e menaxhimit, të telekomunikacionit, pishinë dhe spa sisteme, etj)
· Pajisje për Spitale, Konvikte dhe Klinikat
· Pajisje Profesionale për Pastrime
· Kredi per Biznese
· Sigurim biznesi

Jemi të mirëpritur të ekspozoni produktet tuaja dhe të bëni marrëveshjet e nevojshme me profesionistët e ftuar pronare Hotelesh, Restorante, Bar Kafe , Pastiçeri dhe akullore, Furra buke, Hostele, Menaxher hotelesh dhe Shefat e guzhines, Kompani kateringu, Fast food – Piceri, Mensat, Inxhinierë, Arkitektë, Designer.

 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).