Art & Kulturë

Ekspozitë Personale nga artisti i mirënjohur Petraq Papa në Galerinë FAB

Galeria FAB ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen e ekspozitës personale të artistit të mirënjohur

PETRAQ PAPA

“ACTA URBANA”

Realizuar me vepra të përzgjedhura nga karriera e tij e shtrirë ndër vite në fushën e filatelisë, numizmatikës dhe bankonotave.

Kuruar nga Najada Hamza
 
Hapja, Dt. 10 qershor, ora 19.00

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).