Art & Kulturë

Ekspozita “Urimet më të mira për 1999”

Ekspozita “Urimet më të mira për 1999”, e realizuar nën kurimin e Arnisa Zeqos, prezanton për publikun koleksionin e veprave të dhuruara nga artisti Jan Dibbets në vitin 1999 dhe do te qëndroje e hapur në Galeria Kombëtare e Arteve deri në 22 shtator 2019.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).