Art & Kulturë

Ekspozita: Terre des enfants (Toka e fëmijëve)

Terre des hommes në bashkëpunim me Universitetin e Arteve paraqet punimet e fotografes Malavika Sattler dhe punimet e studentëve të Universitetit të Arteve.
Kjo ekspozitë synon të pasqyrojë se si arti mund të përdoret nga të rinjte dhe femijet per te sjellë ndryshim për cështje qe lidhen me ta, dhe si ndikon në fuqizimin, zhvillimin dhe përfshirjen e tyre.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).