Art & Kulturë

Ditari i Ana Frank

“Ditari i Ana Frank” vjen në Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana prej dt. 17 Prill.

Autor: Frances Goodrich dhe Albert Hackett
Regjia: Armela Demaj
Interpretojnë: Bruno Shllaku, Dinorah Beqiraj, Edvin Mustafa, Erdet Miraka, Ezra Vogli, Ketjona Pecnikaj, Klea Konomi, Mario Bali, Marius Dhrami, Marjana Kondi, Myzafer Zifla, Paola Xhafa, Roerd Toçe, Sara Koçi, Sedmir Memia, Stivi Osmanaj, Valdano Bajram, Vanesa Guri (Sipas rendit alfabetik).
As/Regji: Edvin Mustafa
Skenografia: Enio Shehi
Koreografia: Erdet Miraka
Kostumografia: Jonida Beqo

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).