Art & Kulturë

Ekspozita “As mik, as armik”

Ekspozita “As mik, as armik” është e para për këtë vit, që vjen për publikun në Galerinë Kombëtare të Arteve. Kjo ekspozitë e parë vjen për publikun me fotografi dhe instalacione nga artisti kosovar Sokol Beqiri.

Ajo realizohet në kuadër të kalendarit të përbashkët kulturor Shqipëri-Kosovë dhe në përkujtim të 20 vjetorit të ndërhyrjes humanitare të NATO-s për t’i dhënë fund luftës në Kosovë.
Ekspozita do të vazhdojë të qëndrojë hapur për publikun në Galerinë Kombëtare të Arteve deri në datë 2 qershor 2019.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).